Management Buy In

Veel mensen zijn er van overtuigd dat zij goede ondernemers kunnen zijn en begeven zich op de koopmarkt. Vaak terecht, soms onterecht. Wat maakt u nu een zelfstandige ondernemer? Waarom wilt u deze stap nemen? Welk bedrijf past bij u? Beschikt u over voldoende middelen om een overname te kunnen financeren?

Eerlijk advies
Wij willen dat u de juiste keus maakt die pbij u past. Wij onderwerpen u aan een (overigens geheel gratis) scan om te bepalen waar uw kwaliteiten liggen en of u het ondernemerschap iets is dat bij u past. Komen wij tot het inzicht dat het ondernemerschap niet bij u past, dan zullen wij u dit eerlijk aangeven. Zijn we er van overtuigd dat u succesvol zal zijn, dan gaan we vol overtuiging en actief voor u op zoek en bepalen wij samen met u naar welk type bedrijf we voor u op zoek gaan.

Wij geloven in u.
Zoals hierboven aangegeven gaan we niet eerder op zoek dan wanneer we zelf in u geloven. Hierdoor kunnen we het ons wel veroorloven om pas de financiele teller te laten lopen op het moment dat we u een profiel voorstellen waarvan u zegt dat u daar serieus het kooptraject zou willen ingaan. Dit betekent dat u voor onze search niets betaald. Immers wij geloven in u als ondernemer en zijn er van overtuigd dat we uiteindelijk de juiste deal voor u kunnen afsluiten.

Maak snel een afspraak om te bepalen of u een geschikte MBI kandidaat bent.