Waardecreatie door controle over uw bedrijf


Succes is vaak maar 1 idee verder. Veel bedrijven beschouwen de crisis als een bedreiging of gebruiken het als excuus voor slechtere resultaten. Bedreigingen leveren ook kansen op. Wij helpen u schouder aan schouder om uw organisatie gezond te houden. Door u jaarlijks uit te dagen om na te denken over de toegevoegde waarde van uw bedrijf middels een 5 jaren ondernemingsplan en dit ondernemingsplan concreet te vertalen naar een actieplan voor het komende jaar. Maandelijks kijken we gezamenlijk naar de vorderingen en bepalen we nieuwe acties om de doelstellingen te realiseren.  

Wij bieden u 6 specialisaties aan om u te helpen uw bedrijf door te laten ontwikkelen:

Wij kunnen putten uit eigen ervaringen (o.a. als DGA van een keukenbladenfabriek)
Robert de Vries zelf is eigenaar geweest van een keukenbladenfabriek en heeft een echte grote crisis overleefd (lees hier voor het verhaal). Daarnaast hebben wij vele bedrijven geholpen met het ontwikkelen van strategie en visie. Uit ervaring weten wij dat succes vaak maar 1 idee verder is. Met visie een gezonde toekomst!

Wees op tijd
Belangrijke factor is de timing. Ieder bedrijf heeft op zijn tijd uitdagingen. Als DGA moet u ervoor zorgen dat u tijdig reageert op veranderende omstandigheden. Alleen dan kunt u de continuïteit van uw firma waarborgen. Weet u hoe u uw omzet kunt verhogen en toch kunt besparen op de kosten? Heel belangrijk is de timing. Wij raden u aan: wees op tijd.