Optimalisatie productiviteit

U wilt de concurrentie een stap vóór zijn of u wilt de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Naast het optimaliseren van het inkoopproces kunt u kosten besparen door uw productiviteit te optimaliseren. Er is op veel terreinen productiviteit te winnen binnen uw organisatie.
 

Procesoptimalisatie
Een sneller en efficiënter opererende organisatie is slagvaardig. Door optimalisatie van alle processen voorkomt u dat oudere procedures en emoties de dienst uitmaken. 

Productiviteitsverbetering van mens en team
De juiste man/vrouw op de juiste plek; daar draait het om in een team. U dient inzicht te hebben in de capaciteiten van uw medewerkers. Indien een medewerker in zijn kracht zit, functioneert deze optimaal en dat komt het proces ten goede en heeft ook invloed op het ziekteverzuim. Ook de samenstelling van een team is belangrijk. Met alleen doeners of alleen denkers wordt de oorlog niet gewonnen. 

Optimalisatie productieproces
Hoe komt u tot het optimale productieproces, zodat machines, middelen en mensen optimaal ingezet worden? Vele factoren zijn verantwoordelijk voor dit vraagstuk. Wat kunnen de machines, wat kunnen de mensen, hoe snel worden producten geleverd, wat is de omsteltijd, hoe vaak worden machines onderhouden etc. Door alle factoren in kaart te brengen, kunnen wij uw productieproces optimaliseren.

Resultaatverplichting
Wij zijn ervan overtuigd dat wij bij iedere organisatie besparing van kosten kunnen realiseren en de productiviteit kunnen verhogen. Wij koppelen de kosten voor onze dienstverlening aan een resultaatverplichting (m.a.w. u verdient gegarandeerd aan onze dienstverlening). Wilt u deze uitdaging aangaan? Neem dan gerust contact op. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking.