Over DV&P

De Vries & Partners is sinds 1996 het bedrijf van Robert de Vries en is gevestigd in Veenendaal. Onze opdrachtgevers zijn de Partners, want samen bouw je aan resultaat. Het werkgebied voor bedrijfskundig advies, bedrijfsovername advies en fusie trajecten bestaat uit de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel, Friesland en Noord Brabant (midden-Nederland, Veluwe, Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe, Knooppunt Arnhem Nijmegen en het Vallei & Rijn gebied). Onze normen en waarden zijn uitgangspunt voor al onze handelingen. Daarbij willen wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoordelijke wijze.   

Afspraak = afspraak
Wij staan voor helderheid en duidelijkheid. Er geldt een vast tarief. Voor u is het klip en klaar wat onze dienstverlening  gaat kosten. Er komen geen verrassingen achteraf en u krijgt geen rekening voor leegloopuren. Wij zijn vooral uw vertrouwenspersoon, klankbord en coach. Het is onze uitdaging om ú succesvol te laten worden. 

Wij hebben kennis van de meest uiteenlopende branches. Van familiebedrijven tot de zorgsector. Van MKB tot Media. Toch werken wij ook graag in nieuwe branches. Soms is het juist goed geen kennis van de branche te hebben. Je kunt tot verrassende inzichten komen. U vindt hier een overzicht van branche ervaringen.

Met een financiële achtergrond, ervaring als DGA van een keukenbladenfabriek en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid is Robert de Vries allround specialist geworden. Als Register Adviseur Bedrijfsopvolging heeft hij vakkennis op veel gebieden en specialist als het gaat om MKB en Familiebedijven.

Onafhankelijkheid, kwaliteit en full service
Deze drie dingen vinden wij enorm belangrijk. Onafhankelijkheid, omdat er geen sprake mag zijn van belangenverstrengeling, bevoorrechting of andersoortige verplichtingen. Kwaliteit, omdat het vakgebied van fusies en overnames voortdurend in beweging is. Full service, omdat wij de know how in huis hebben voor alle fasen in koop-,verkoop- en herstructureringsprocessen.